Vyzvednutí balíku v síti Balíkoven s rychlejším odbavením a možností platby kartou.

Ok
x
Balík Na poštu Vám přináší možnost, zvolit si pobočku, na které bude Vaše
zásilka připravena k vyzvednutí již následující pracovní den po podání. O připravenosti Vaší zásilky k vyzvednutí
Vás budeme informovat prostřednictvím SMS nebo e-mailu.

Ok

Legenda

Otevírací doba provozovny
Bankomat na poště
Parkoviště u provozovny
Příjem balíkových a listovních zásilek a peněžních poukázek
Prodloužená otevírací doba provozovny – po 18.00
x

Jsme tu pro vás!

+420 723 742 280
Na telefonu jsme k dispozici Po-Pá v čase 9-16h, na e-mailu neustále!

Způsoby doručení

Osobní odběrZDARMA
Česká pošta - Balík Do balíkovny54 Kč
GLS115 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu139 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky163 Kč
ČP Slovensko266 Kč
GLS Slovensko272 Kč
Doprava zdarma od 5000 Kč

Provozujete výčep nápojů? Dodáme vám kvalitní výčepní plyn DrinkGAS. Toto nové výčepní médium zajistí optimální ochranu nápojů, chuťovou i kvalitativní stálost od plného do prázdného sudu.

  • při výčepu piva zajistí velmi jemnou šlehačkovou pěnu se zachovaným aromatem, chuťovými esencemi a řízem jako v pivovaru
  • pivo se točí hladce jako z tanku a není přesycené (ani při vyšších skladovacích teplotách)
  • při čepování limonád včetně kofoly točíte rychleji – DrinkGAS snižuje nežádoucí pěnění
  • je optimální pro víno – výrazně lépe uchovává vůně a esence a chrání před oxidací
  • DrinkGAS nevyrábíme z technických plynů, které se musí upravovat pro kontakt s potravinami, ale moderní metodou separace membránami ve speciálním složení

DrinkGAS lze používat společně pro všechny čepované nápoje – ušetříte místo v provozovně.

 

Sortiment potravinářských plynů

  • potravinářský dusík v lahvi 10 l a 20 l
  • směsný plyn dusíku a CO2 (ekvivalent 80/20) v lahvi 10 l a 20 l

Lahve s plynem označujeme etiketou s datem výroby a předepsanou exspirační dobou 3 měsíce.
Námi nabízené plyny mají čistotu odpovídající lékařským plynům.

Pro více informací volejte 721 202 574 - Chvál Dušan

 

Protokol o zkoušce

Certifikát

Specifikace

Značka

Plyny používané pro čepování piva

Snaha dodávat konzumentovi sudové pivo s vysokou a stále stejnou kvalitou vedla v celosvětovém měřítku k zásadnímu omezení používání vzduchu k čepování piva. Tento trend začal po roce 1990 i v České republice a je otázkou času, kdy se prosadí také do hygienických předpisů. Přednosti inertních plynů daleko převyšují možnosti kompresorového vzduchu, a to i při zvážení nákladů, které jsou u doporučované směsi plynů o cca 0,15 až 0,17 Kč/0,5 l piva vyšší ve srovnání se vzduchovými kompresory.

 

CO2

Přednosti:

* Kysličník uhličitý je inertní plyn, který zamezuje oxidaci piva.

Nedostatky:

* Při malé výtoči a nízké teplotě se však tento plyn rozpouští v pivu, které je pak přesyceno CO2.

 

N2

Přednosti:

* Dusík je inertní plyn, který zamezuje oxidaci piva.

Nedostatky:

* Při vyšších teplotách uniká z piva přirozený CO2, pivo ztrácí říz.

 

Vzduch (kompresory)

Přednosti:

* Vzduchové kompresory jsou stále ještě součástí stávajícího vybavení mnoha hospod.

Nedostatky:

* Vzduch, resp. kyslík v něm obsažený, způsobuje oxidace piva. Pivo ztrácí říz, navíc v něm vzniká prostředí příznivé pro množení organismů.
* U vzduchových kompresorů může docházet ke znečištění piva z prostředí samotného kompresoru, zejména v případě levnějších kompresorů, které nejsou určeny k potravinářským účelům.

 

Směs technických plynů (CO2+N2)

Přednosti:

* Jedná se o inertní plyn, který neovlivňuje chuťové vlastnosti piva.
* Lze upravovat poměr plynů dle druhu piva, standard CO2:N2 - 1:1.
* Plyn je dodáván v ocelových lahvích pro potravinářské účely - garance mikrobiologické čistoty.
* Tato směs vyhovuje požadavkům na standardní kvalitu piva a omezení mikrobiologického rizika, což je trend nejen u nás, ale na celém světě.

Nedostatky:

* zvýšení nákladů o 0,15 - 0,17 Kč na 0,5 l piva.

 

Srovnání nákladů u technologie vzduchového kompresoru a směsi plynů: