Vyzvednutí balíku v síti Balíkoven s rychlejším odbavením a možností platby kartou.

Ok
x
Balík Na poštu Vám přináší možnost, zvolit si pobočku, na které bude Vaše
zásilka připravena k vyzvednutí již následující pracovní den po podání. O připravenosti Vaší zásilky k vyzvednutí
Vás budeme informovat prostřednictvím SMS nebo e-mailu.

Ok

Legenda

Otevírací doba provozovny
Bankomat na poště
Parkoviště u provozovny
Příjem balíkových a listovních zásilek a peněžních poukázek
Prodloužená otevírací doba provozovny – po 18.00
x

Jsme tu pro vás!

+420 723 742 280
Na telefonu jsme k dispozici Po-Pá v čase 9-16h, na e-mailu neustále!

Způsoby doručení

Osobní odběrZDARMA
Česká pošta - Balík Do balíkovny54 Kč
Česká pošta - Balík Na poštu139 Kč
Česká pošta - Balík Do ruky163 Kč
ČP Slovensko266 Kč
Doprava zdarma od 5000 Kč

Provozujete výčep nápojů? Dodáme vám kvalitní výčepní plyn DrinkGAS. Toto nové výčepní médium zajistí optimální ochranu nápojů, chuťovou i kvalitativní stálost od plného do prázdného sudu.

  • při výčepu piva zajistí velmi jemnou šlehačkovou pěnu se zachovaným aromatem, chuťovými esencemi a řízem jako v pivovaru
  • pivo se točí hladce jako z tanku a není přesycené (ani při vyšších skladovacích teplotách)
  • při čepování limonád včetně kofoly točíte rychleji – DrinkGAS snižuje nežádoucí pěnění
  • je optimální pro víno – výrazně lépe uchovává vůně a esence a chrání před oxidací
  • DrinkGAS nevyrábíme z technických plynů, které se musí upravovat pro kontakt s potravinami, ale moderní metodou separace membránami ve speciálním složení

DrinkGAS lze používat společně pro všechny čepované nápoje – ušetříte místo v provozovně.

 

Sortiment potravinářských plynů

  • potravinářský dusík v lahvi 10 l a 20 l
  • směsný plyn dusíku a CO2 (ekvivalent 80/20) v lahvi 10 l a 20 l

Lahve s plynem označujeme etiketou s datem výroby a předepsanou exspirační dobou 3 měsíce.
Námi nabízené plyny mají čistotu odpovídající lékařským plynům.

Pro více informací volejte 721 202 574 - Chvál Dušan

 

Protokol o zkoušce

Certifikát

Specifikace

Značka

Plyny používané pro čepování piva

Snaha dodávat konzumentovi sudové pivo s vysokou a stále stejnou kvalitou vedla v celosvětovém měřítku k zásadnímu omezení používání vzduchu k čepování piva. Tento trend začal po roce 1990 i v České republice a je otázkou času, kdy se prosadí také do hygienických předpisů. Přednosti inertních plynů daleko převyšují možnosti kompresorového vzduchu, a to i při zvážení nákladů, které jsou u doporučované směsi plynů o cca 0,15 až 0,17 Kč/0,5 l piva vyšší ve srovnání se vzduchovými kompresory.

 

CO2

Přednosti:

* Kysličník uhličitý je inertní plyn, který zamezuje oxidaci piva.

Nedostatky:

* Při malé výtoči a nízké teplotě se však tento plyn rozpouští v pivu, které je pak přesyceno CO2.

 

N2

Přednosti:

* Dusík je inertní plyn, který zamezuje oxidaci piva.

Nedostatky:

* Při vyšších teplotách uniká z piva přirozený CO2, pivo ztrácí říz.

 

Vzduch (kompresory)

Přednosti:

* Vzduchové kompresory jsou stále ještě součástí stávajícího vybavení mnoha hospod.

Nedostatky:

* Vzduch, resp. kyslík v něm obsažený, způsobuje oxidace piva. Pivo ztrácí říz, navíc v něm vzniká prostředí příznivé pro množení organismů.
* U vzduchových kompresorů může docházet ke znečištění piva z prostředí samotného kompresoru, zejména v případě levnějších kompresorů, které nejsou určeny k potravinářským účelům.

 

Směs technických plynů (CO2+N2)

Přednosti:

* Jedná se o inertní plyn, který neovlivňuje chuťové vlastnosti piva.
* Lze upravovat poměr plynů dle druhu piva, standard CO2:N2 - 1:1.
* Plyn je dodáván v ocelových lahvích pro potravinářské účely - garance mikrobiologické čistoty.
* Tato směs vyhovuje požadavkům na standardní kvalitu piva a omezení mikrobiologického rizika, což je trend nejen u nás, ale na celém světě.

Nedostatky:

* zvýšení nákladů o 0,15 - 0,17 Kč na 0,5 l piva.

 

Srovnání nákladů u technologie vzduchového kompresoru a směsi plynů: