Položek
0
CZK
0
Seznam produktů
AutokosmetikaNOVINKAAkční sety výčepních zařízení
Bez vzduchového kompresoruS vzduchovým kompresorem
Pivní chlazení
Domácí bez vzduch. kompresoruDomácí s vzduch. kompresoremProfi bez vzduch. kompresoruProfi s vzduch. kompresoremVodní chlazeníLuxusní výčepní zařízeníRuční výčep
Příslušenství pro výčep
Plničky PET lahvíVýčepní kohouty
Kohouty chromovéKohouty plastovéKohouty pozlacenéND k výčep. kohoutumOstatní
Výčepní stojany
Dřevěné Keramické Kovové ND k výčepním stojanum
Narážecí hlavice
Narážecí hlaviceND k narážecím hlavicím
Redukční ventily
CO2N2ND k redukčnímu ventilu
Odkapové misky
S ostřikemBez ostřikuND k odkap. miskám
Vzduchové kompresoryHadice a rychlospojky
HadiceJG - rozdvojkyJG - spojka k zašroubováníJG - úhlové nástrčné spojkyJG - úhlové spojkyJG - úhlová redukční spojkaJG - přímá spojkaJG - přímá redukční spojkaJG - přepážková nástrčná spojkaJG - redukční spojkaJG - nástrčná spojka s vn. záv.JG - uzavírací kohoutJG - Přípojka na výtokový kohoutekJG - zpětný ventilJG - ostatní
OstatníTlakové lahvePonorné výřičeServisní materiál
TermostatyVentilátoryTlakové spínačeKompresory
Myčky pivního skla
Myčky pivního sklaPřípravky pro mytí myčky sklaPřípravky na mytí sklenicND na myčku skla DuneticND na myčku skla SpulboyND na myčku skla Delfin
Automatické myčkySanitace výčepního zařízení
Chemie pro sanitaciStrojní čištěníČištění tlakovou vodouSanitační barelySanitační adapteryPomůcky pro sanitaci
Sodobary
Dotykové výrobníky sodyKohoutové výrobníky sodyVestavný výrobník sodyBaterie k výrobníkům sodyPříslušenství k sodobarum
Výrobníky leduMinibary
AbsorpčníTermoelektrickéVitrifrigo
Mobilní klimatizaceOdvlhčovače, vysoušeče, zářičeVinotéky
DunavoxHumiBoxKarmaVestavné
Zařízení na vínoBazarVýprodej
Newsletter
Nakupujte ve výhodných akcích!
Hl.stranaSouhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Věra Chválová , se sídlem Slavošovice 47, 37373 Štěpánovice IČ: 75528797, (dále jen „Správce"), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení") zpracovávala tyto osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • název společnosti
    • e-mail
    • telefonní číslo
    • ulice, město a psč fakturační a dodací adresy

     

  2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, fakturační a doručovací adresu tvořenou ulicí, městem a PSČ je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem učinění objednávky a zaslání hodnotících dotazníků po nákupu, vznesení dotazu, vložení komentáře a/nebo založení uživatelského účtu k čerpání výhod registrovaných uživatelů v eshopu www.ch-tech.cz. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5let od vašeho posledního nákupu.

     

  3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti: Věra Chválová, Slavošovice 47, 373 73 Štěpánovice, nebo na info@ch-tech.cz

     

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Provozovatel  porovnávače produktů Heureka.cz (pouze email pro zaslání hodnotícího dotazníku)
    • Přepravní společnosti Česká pošta s.p., GLS s.r.o. (za účelem doručení objednávky)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

     

  5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas kdykoliv zpět
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
    • na přenositelnost údajů
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů